Doula

doula Rotterdam


Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Dit is het begin van een nieuwe periode van je leven voor jou als vrouw, als man, als moeder, als vader.

Ik beloof je dat de investering die je doet in de geboorte van je baby alle moeite waard zal zijn. Elke baby verdient een rustige start van het leven. De juiste voorbereiding en ondersteuning vormen de sleutels tot een positieve geboorte ervaring.

Als je doula, zal ik bij je zijn om de ondersteuning te bieden die aan jouw behoeften en wensen voldoet.

Ik zal met je praten.

Ik zal met je lopen.

Ik zal met je dansen.

Ik zal met je zingen.

Ik zal huilen en lachen.

Samen doen we er alles aan om je op je gemak te stellen.

Maar het belangrijkste is dat ik eerlijk tegen je zal zijn, over de mogelijkheden, moeilijkheden, de schoonheid en onvoorspelbaarheid van een zwangerschap, bevalling en het leven met een pasgeborenen.


doula Rotterdam

Als gecertificeerde doula, bied ik je persoonlijke niet-medische ondersteuning tijdens je zwangerschap, geboorte en kraamperiode door:

  • informatie te bieden over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode
  • te helpen geïnformeerde keuzes te maken, door je te laten ontdekken wat je opties en mogelijkheden zijn
  • tips, oefeningen & massages te geven
  • continue ondersteuning te bieden tijdens je zwangerschap & bevalling
  • je bevalling te helpen verwerken
  • voor jou, je baby en je gezin te zorgen na de kraamzorg periode.

Vanwege mijn achtergrond in counseling en coaching, besteed ik extra aandacht aan de psychologische en emotionele aspecten van dit hele proces.

Als je wilt, maak ik ook prachtige foto's van je zwangere buik, je bevalling en je pasgeboren baby als je fotograaf.

Relax, bekijk mijn douladiensten en neem contact met mij op. Ik loop graag met je mee in je reis naar ouderschap.


Burcu
Burcu
Rotterdam, Doula | Zwangerschapsfotografie
Ik heb vanaf begin aan geluk gehad op het gebied van mijn zwangerschap en bevalling. Semin ontmoeten was ook geluk. Met die de boeksuggesties en informatie die ze tijdens de zwangerschap gaf, kon ik me van binnenuit voorbereiden voor de bevalling. Het feit dat een respectvolle, wijze vrouw die het proces kende als waarnemer tijdens mijn bevalling aan mijn zijde aanwezig was, veranderde mijn energie tijdens de geboorte. Ik kon mezelf kalmeren door naar mezelf van buitenaf te kijken door haar ogen. Na de geboorte bleef ze psychologische ondersteuning bieden en haar kennis delen. Ik ben dankbaar voor al deze oprechte hulp. In het fotografie gedeelte was zij kalm, natuurlijk, bekwaam en geduldig wat betreft omgaan met de uitdagingen rondom kleine kinderen fotograferen. Zij heeft een zeer belangrijke periode van ons gezinsleven vereeuwigd op een zonnige Nederlandse dag met onze 6-jarige zoon. Dank voor het ondersteunen van mijn kleine meid en mij op al deze momenten die heel speciaal voor ons zijn. Ik zal vanaf nu van onze vriendschap genieten.
Sharmin
Sharmin
Voorburg, Doula
Eindelijk heb ik wat tijd om te schrijven. 8 weken geleden, op 19 oktober [2016] was mijn Ilham geboren. Dat was niet een makkelijke dag voor mij, en ook niet voor mijn zoon. Maar we hebben het gedaan. Na alle complicaties zegende God me. Ik wil ''Birth Wish" bedanken vanuit mijn hart. Lieve Semin, je hebt veel voor me gedaan. Ik ben alleen in Nederland, maar door jouw steun heb ik dat niet gevoeld. Ik bid voor jou en jouw "Birth Wish". Sommige mensen denken dat je zonder een doula kan bevallen. Natuurlijk kunnen baby’s geboren worden zonder een doula's hulp. Maar een doula maakt jouw dag makkelijk en mooi. Een Doula geeft je moed en ondersteuning. Semin, herinner je je dat ik lippenstift op had op die dag toen ik naar het ziekenhuis ging? Ha ha ha .... Ik denk dat ik de enige ben die lippenstift op had met zo'n kritieke toestand ;p Eigenlijk voelde ik me moedig door jou. Ik dacht wat dan ook gebeurt, Semin zal me helpen en je deed dat. Vandaag is Ilham 8 weken oud en hij kan zijn moeder herkennen :) Het is een mooi gevoel. Bedankt lieverd voor alles.
Karen
Karen
Dordrecht, Bevallingscoaching | Doula | Geboortefotografie
Wat fijn dat je er was voor de bevalling! Je bood een luisterend oor en stelde goede verwerkingsvragen. Ik zou iedereen aanbevelen die voor de eerste keer gaat bevallen of die een nare bevalling achter de rug hebben met jou contact op te nemen. Het is een grote steun vóór en tijdens de bevalling. Daarnaast heb je fantastisch mooie foto's gemaakt van de bevalling en ons kindje!