Counselling

counselling Rotterdam


Benadering

Counselling heeft als doel om de dieperliggende emoties en gedragspatronen achter je levensvragen aan het licht te brengen. Wij gaan zo diep als je zelf wenst. Mijn taak als counselor is om jou te faciliteren in je zoektocht naar antwoorden op je vragen. Wij zoeken samen naar oplossingen. Ik geef je geen adviezen maar handvatten om zelf anders om te gaan met je uitdagingen.

Als counselor hanteer ik een persoonsgerichte aanpak. Dit betekent dat mijn begeleiding wordt afgestemd op jouw behoeften. Ik ben er om jou te ondersteunen in je wens om jezelf te veranderen en ik wens dat mijn begeleiding je helpt je innerlijke kracht en zelf te vinden. Het idee is niet alleen om nieuwe inzichten te krijgen, maar ook om praktische stappen te bedenken om de veranderingen die je wenst in je leven te verwezenlijken.

Methoden

Ik gebruik graag creatieve methoden om onze counsellingsessies te ondersteunen.

Afhankelijk van jouw voorkeuren, kunnen we gebruik maken de volgende tools:

  • visualiseren
  • tekenen
  • schrijven.

Focus

In het bijzonder concentreer ik mij op onderwerpen rondom het verwelkomen van een nieuw leven: vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling.

Ik bied de volgende diensten als counselor:

Praktische zaken

Als je contact met me opneemt voor counselling, kun je het volgende verwachten:

  • We bellen eerst kort (ongeveer een kwartier) om je vraag te bespreken en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.
  • Als we besluiten om met elkaar in zee te gaan, hebben we sessies van één tot twee uur.
  • De hoeveelheid en de frequentie van de sessies zullen afhangen van jouw vraag en behoefte. Gemiddeld zijn er 5-6 sessies nodig.
  • Je privacy is gewaarborgd. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de ACC (Academie voor Counselling en Coaching).
  • Ik kan je counsellen in het Nederlands, Turks, Engels of Frans.

Mijn uurtarief is €60 (inclusief btw). Reiskosten binnen Rotterdam zijn bij de prijs inbegrepen. Reiskosten buiten Rotterdam (€0,19 per km) en parkeerkosten worden na afloop van elke sessie in rekening gebracht. Ik bied mijn diensten ook aan via skype.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.


Gerelateerde Items
E & K
E & K
Rotterdam, Fertiliteitscoaching
De twee gesprekken met Semin hebben ons erg geholpen! In gesprekken met een ervaringsdeskundige voelde het heel fijn, vertrouwd en makkelijk om over onze al een tijd bestaande kinderwens te praten. Er is ruimte voor elke emotie en je kunt de gesprekken zelf invullen. Ondanks dat wij er samen veel over praatten, gaven de gesprekken met Semin andere inzichten in hoe we beiden met de moeilijkheden tijdens het traject omgaan. Semin hielp ons relativeren en deze periode in perspectief te plaatsen, ook door haar eigen verhaal. Semin kon ook in het weekend en de avonden afspreken, wat erg handig was.
R & D
R & D
Rotterdam, Fertiliteitscoaching
Semin heeft ons samen begeleid aan het begin van onze vruchtbaarheidsbehandelingen. Door de begeleidende gesprekken hebben we meer inzicht gekregen in wat onze kinderwens voor ons betekent en hoe we hier samen mee om kunnen gaan. Prettig dat de gesprekken 's avonds kunnen plaatsvinden. Semin is daarin erg flexibel.
Peren
Peren
Amsterdam, Fertiliteitscoaching
Een vriend die voor je klaar staat als je dat nodig hebt, is een echte vriend. En we weten niet altijd hoe of waar we deze vriend tegenkomen. Voor mij was het op een moment dat ik er helemaal doorheen zat, zoals een lieve pup, die de aandacht probeerde te krijgen en liefde te tonen. Natuurlijk was ik toen gericht op haar speeksel en het feit dat ik op de grond lag; in plaats van mij te realiseren wat een verfrissende ervaring. Ik probeerde met stress op het werk, thuis en ook in het ziekenhuis mee om te gaan. Ik had al drie iui’s en een ivf poging achter de rug toen ik deze deskundige en zorgzame persoon ontmoette. Als expat woonde ik drie jaar in Nederland, miste ik mijn eigen dokter, mijn familie, en was op zoek naar wat ondersteuning. We hebben elkaar slechts drie keer ontmoet, maar dat heeft veel verschil gemaakt. En tussenin was ze altijd in contact; even aan het vragen hoe het met mij ging om verder haar advies aan te bieden. Ze was open, deelde haar persoonlijke verhaal en hielp mij om mijn verhaal te construeren. Ik onderging nog een andere, maar deze keer een ontspannen en leuke IVF-cyclus met deze ondersteunende persoon. Ik ben nog niet helemaal klaar met het proces; maar toch lijkt alles nu veel lichter. Zoals ik al eerder zei, eindigen alle liedjes met een gelukkige noot als je omringd bent met zielen die van je houden. En Semin was een van hen voor mij. Hartelijk dank voor alles.