Choose Language
gb nl

Zwangerschap & Geboorte

Jouw doula, jouw wensen voorop

 

JE BENT ZWANGER

 

Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw leven als vrouw, als moeder.

Je bent vanaf nu verantwoordelijk voor twee levens en je wilt het beste voor je baby.

Gaat het goed met je baby? En met jou? Soms is het lastig om van je zwangerschap te genieten als je niet met je vragen en zorgen meteen terecht komt.

En de bevalling... Wie heeft er niet een horrorverhaal gehoord van een tante, een buurvrouw of van de gillende fragmenten gezien op tv?

Geen paniek!

Met een goede voorbereiding op je bevalling en kraamtijd komt het wel allemaal goed.

Wat wil je voor je baby? Wat wil je voor jezelf? Voor je gezin? Achteraf spijt krijgen is wel erg pijnlijk, want elk zwangerschap en bevalling kun je maar 1 keer doen.

Alle redenen om te investeren in de geboorte van jouw kind en de geboorte van jou als moeder

Hoe jullie samen deze reis beginnen, zal blijvende herinneringen achterlaten en een impact hebben op jou als vrouw en op jouw kind als persoon.

IK BEN ER VOOR JOU

Doula Semin Friesland
 
Bij mij kun je altijd terecht met je vragen. Geen vraag is te gek en ik zal eerlijk tegen je zijn: over de mogelijkheden, moeilijkheden, de schoonheid en onvoorspelbaarheid van een zwangerschap, bevalling en het leven met een pasgeboren baby.
 

Een goede voorbereiding is echt het halve werk. En voorbereiden doen we samen, op jouw gemak.

Wat komt er op je af op de bevallingsdag en wat heb jij nodig als vrouw? Ik ben gericht op jouw wensen en ik zal er alles aan doen om jouw behoeftes tegemoet te komen.

Praten, lopen, bakken, masseren, dansen op je bevallingsdag, de geboortedag van je baby...

Alles voor een goede start voor jou als moeder en voor je baby.

 

Laat mij jou ondersteunen met het vervullen van jouw Geboortewensen

Met mij als gecertificeerde doula op je zijde:

 • Leer je over je opties en mogelijkheden en kun je daardoor geïnformeerde en bewuste keuzes maken voor jezelf en je baby
 • Krijg je praktische tips, oefeningen & massages waardoor je goed voorbereid bent & kunt ontspannen
 • Heb je een vaste ondersteuner die volledig op jou en jouw wensen gericht is tijdens je hele zwangerschap, bevalling en kraamperiode 

Vanwege mijn achtergrond in counseling en coaching, besteed ik extra aandacht aan mentale en emotionele begeleiding.

Als je wilt, zorg ik ook voor mooie rituelen en maak ik prachtige foto's van je zwangere buik, je bevalling en je pasgeboren baby als je fotograaf.

doula Friesland

TESTIMONIALS

Deniz & Oğuzhan & Ata
Zuid-Holland
Terwijl het doorbrengen van de zwangerschapsperiode in het buitenland tijdens een pandemie een test op zich was, deden Semins vertrouwen, oprechtheid en ervaring alle zorgen verdwijnen. Door de pandemie kon Semin niet fysiek aanwezig zijn tijdens de bevalling. Maar toch, ondanks deze omstandigheden, was ze vanaf het begin van de geboorte tot het laatste moment bij ons, zij het online. We waren voorbereid op alle mogelijkheden rondom het proces van bevallen en ouders worden. Zelfs de hoge doses bijstimulatie kon ik gemakkelijk verdragen dankzij de oefeningen die zij liet zien. Ik ben blij dat ik deze pad met Semin heb gelopen. Mijn bevalling liep op het laatste moment op een keizersnede, en misschien zou ik verdrietig zijn omdat ik een keizersnede had gekregen. Maar vooral de postpartum ondersteuning, maaltijden, heerlijke snacks... Je bent een onschatbare vriend voor me geweest.
Burcu
Zuid-Holland
Ik heb vanaf begin aan geluk gehad op het gebied van mijn zwangerschap en bevalling. Semin ontmoeten was ook geluk. Met de boeksuggesties en informatie die ze tijdens de zwangerschap gaf, kon ik me van binnenuit voorbereiden voor de bevalling. Het feit dat een respectvolle, wijze vrouw die het proces kende als waarnemer tijdens mijn bevalling aan mijn zijde aanwezig was, veranderde mijn energie tijdens de geboorte. Ik kon mezelf kalmeren door naar mezelf van buitenaf te kijken door haar ogen. Na de geboorte bleef ze psychologische ondersteuning bieden en haar kennis delen. Ik ben dankbaar voor al deze oprechte hulp. Als fotograaf was zij kalm, natuurlijk en bekwaam.
Sharmin
Zuid-Holland
Sommige mensen denken dat je zonder een doula kan bevallen. Natuurlijk kunnen baby’s geboren worden zonder een doula's hulp. Maar een doula maakt jouw dag makkelijk en mooi. Een doula geeft je moed en ondersteuning. Semin, herinner je je dat ik lippenstift op had op die dag toen ik naar het ziekenhuis ging? Ha ha ha .... Ik denk dat ik de enige ben die lippenstift op had met zo'n kritieke toestand ;p Eigenlijk voelde ik me moedig door jou. Ik dacht wat dan ook gebeurt, Semin zal me helpen en je deed dat.
Mini zwangerschapscursus

 

Laten we kennismaken met inhoud. Wat vind je er van als je alvast weet hoe het is om met een doula voor te bereiden op je bevalling met een minicursus?

Alle ruimte en tijd om je vragen te stellen + boordevolle kennis de je meteen kan gebruiken.

Tijdens deze sessie van 1½-2 uur ontvang je:

 • De essentiële informatie over de bevalling en kraamperiode
 • Een gids voor het opstellen van een geboorteplan
 • Praktische tips voor elke fase van de bevalling
 • Inzicht in wat bevallen met een doula kan betekenen voor het vervullen van je geboortewensen
Doula

 

Investeer in een goede start voor je zelf en je baby.

Kies nu voor de juiste voorbereiding en ondersteuning die aan jouw behoeften en wensen voldoet.

Ontvang Doula ondersteuning tijdens je hele zwangerschap, bevalling en postpartum inclusief:

 • Vrijblijvend online kennismakingsgesprek
 • Zwangerschapcursus inclusief het opstellen van een geboorte-en postpartumplan
 • 2 prenatale sessies
 • 24/7 beschikbaar vanaf 38e zwangerschapsweek
 • Continue ondersteuning tijdens de bevalling
 • 1 postpartum gesprek
 • Onbeperkt online contact

 

Doula & Geboortefotograaf

 

Wat als je vertrouwde doula ook je geboortefotograaf kan zijn? 

De ideale combinatie als je waarde hecht aan  geboorteondersteuning én mooie foto's. Met mij aan je zijde, bespaar je een extra persoon in je bevalkamer.

Bonus: Je bespaart extra kosten en geregel!

Met dit pakket ontvang je naast doula ondersteuning:

 • Foto's van de bevalling en de eerste 2 uren erna
 • 100+ bewerkte digitale foto's 

Mocht je ook zwangerschap en/of newborn shoot willen, ontvang je ook korting omdat alle fotoshoots gecombineerd kunnen worden met onze doulaafspraken.

Win-win-win, al zeg ik het zelf :)

 

VOORDAT JE WEGGAAT

Doula Semin