Choose Language
gb nl

Rituelen

Vier je belangrijkste transities als vrouw met bijzondere rituelen.

Sta stil bij je zwangerschap en nieuwe moederschap met voedende ceremonieën voor je lichaam en geest, waar je kracht uit kan halen.

Dit gun je elke vrouw. Ook leuk als cadeau te ontvangen & te geven.

BLESSINGWAY

Een 'mother blessing', een moment om de zwangere moeder te eren.

Vier je zwangerschap en ontvang de ondersteunende energie van de dierbare vrouwen om je heen met een persoonlijk ritueel.

Afhankelijk van je wensen kan ik je ondersteunen bij het organiseren, inkleuren en begeleiden van deze bijzondere samenkomst.

Denk aan een onstpannende voetenmassage, een bijzonder cadeau, wensen en tips voor moederschap, mooie foto's van deze dag, samen koken/bakken/knutselen. Alles waarvan een zwangere blij van wordt.

SLUITINGSRITUEEL

Een rebozo sluitingsritueel, een moment om je kraamperiode af te sluiten.

Na de eerste 40 dagen/6 weken van intense moederschap is het tijd om een moment voor jezelf te zorgen.

Door het stimuleren van de sluiting van de bekken helpt dit ritueel jou met het fysiek, mentaal en energetisch afsluiten van de zwangerschap en bevalling.

Ik geef dit uitgebreide sluitingsritueel samen met Doula Julie in haar studio Mama Cocoon in Sneek.

TESTIMONIAL

Caroline
Groningen
Ik ben zo dankbaar dat Semin, nu een aantal jaren geleden, in mijn leven is gekomen. Ze was mijn hele vruchtbaarheidstraject bij me en hielp me door een zeer uitdagende tijd te navigeren, altijd klaar om te ondersteunen en te adviseren. Ze was raadgeefster en belangenbehartiger geweest en uiteindelijk kon ik samen met Semin en haar collega Julie van Mama Cocoon genieten van de geweldige, transformerende ervaring van het Rebozo Sluitingsritueel. Bedankt dat je zo'n gewaardeerde adviseur en vriendin bent!