Choose Language
gb nl

Counseling

Fertiliteitscoach Semin

Persoonsgerichte counseling

Counseling heeft als doel om de dieperliggende emoties en gedragspatronen achter je levensvragen aan het licht te brengen. Wij gaan zo diep als je zelf wenst. Mijn taak als counselor is om jou te faciliteren in je zoektocht naar antwoorden op je vragen. Wij zoeken samen naar oplossingen. Ik geef je het liefst handvatten om zelf anders om te gaan met je uitdagingen.

Als counselor hanteer ik een persoonsgerichte aanpak. Dit betekent dat mijn begeleiding wordt afgestemd op jouw behoeftes. Ik ben er om jou te ondersteunen in je wens om jezelf te veranderen en ik wens dat mijn begeleiding je helpt je innerlijke kracht te (her)vinden. Het idee is niet alleen om nieuwe inzichten te krijgen, maar ook om praktische stappen te bedenken om de veranderingen die je wenst in je leven te verwezenlijken.

Expertise

Ik richt me specifiek op de volgende onderwerpen:

 • kinderwens
 • miskraam
 • bevallingsangst
 • bevallingstrauma.

Methoden

Ik gebruik graag creatieve methoden om onze counselingsessies te ondersteunen.

Afhankelijk van jouw voorkeuren, kunnen we gebruik maken de volgende tools:

 • visualiseren
 • tekenen
 • schrijven.

Werkwijze

Als je contact met me opneemt voor counseling, kun je het volgende verwachten:

 • We bellen eerst kort om je vraag te bespreken en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.
 • Als we besluiten om met elkaar in zee te gaan, hebben we sessies van één tot twee uur.
 • De hoeveelheid en de frequentie van de sessies zullen afhangen van jouw vraag en behoefte. Gemiddeld zijn er 5-6 sessies nodig.
 • Je privacy is gewaarborgd. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de ACC (Academie voor Counselling en Coaching).
 • Ik kan je counselen in het Nederlands, Turks, Engels of Frans.

Ik bied ook online counseling.

TESTIMONIALS

Caroline
Groningen
Ik ben zo dankbaar dat Semin, inmiddels een aantal jaren geleden, in mijn leven is gekomen. Ze was mijn hele vruchtbaarheidstraject bij me en hielp me deze zeer uitdagende tijd navigeren, door altijd klaar te staan om me te ondersteunen en te adviseren. Ze is een raadgeefster en belangenbehartiger geweest en uiteindelijk kon ik dankzij Semin en haar collega Julie van Mama Cocoon genieten van de geweldige, transformerende ervaring van een Rebozo Sluitingsritueel. Bedankt dat je zo'n gewaardeerde adviseur en vriendin bent!
Dagmara
Zeeland
Semin fungeerde 2 jaar lang tijdens onze online bijeenkomsten als mijn mentor, adviseur en vruchtbaarheidsspecialist. Ik ben eeuwig dankbaar dat ze voor elk persoon een op maat gerichte benadering hanteert en dat ze in mijn geval alleen als adviseur heeft opgetreden, wat mij tijdens gesprekken met medische hulpverleners meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Toen ik zwanger was, hadden we weer contact, en deze keer hielp Semin me de Nederlandse zwangerschaps- en postpartumwereld te navigeren, aangezien ze ook een doula is. Ik zal ook contact met haar opnemen nadat mijn baby is geboren en ze zal me ook helpen om als moeder een nieuwe balans tussen werk en privé te vinden. Wat ik het leukste vind aan Semin, is dat ze zeer responsief en reflectief is en dat ze onze online ontmoetingen in een e-mail samenvat – precies wat je nodig hebt van een adviseur, daarom waardeer ik haar diensten en raad ik ze ten zeerste aan.
Peren
Noord-Holland
Ik probeerde met stress op het werk, thuis en ook in het ziekenhuis mee om te gaan. Ik had al drie iui’s en een ivf poging achter de rug toen ik deze deskundige en zorgzame persoon ontmoette. Als expat woonde ik drie jaar in Nederland, miste ik mijn eigen dokter, mijn familie, en was op zoek naar wat ondersteuning. We hebben elkaar slechts drie keer ontmoet, maar dat heeft veel verschil gemaakt. En tussenin was ze altijd in contact; even aan het vragen hoe het met mij ging om verder haar advies aan te bieden. Ze was open, deelde haar persoonlijke verhaal en hielp mij om mijn verhaal te construeren. Ik onderging nog een andere, maar deze keer een ontspannen en leuke IVF-cyclus met haar ondersteuning.
E&K
Zuid-Holland
De twee gesprekken met Semin hebben ons erg geholpen! In gesprekken met een ervaringsdeskundige voelde het heel fijn, vertrouwd en makkelijk om over onze al een tijd bestaande kinderwens te praten. Er is ruimte voor elke emotie en je kunt de gesprekken zelf invullen. Ondanks dat wij er samen veel over praatten, gaven de gesprekken met Semin andere inzichten in hoe we beiden met de moeilijkheden tijdens het traject omgaan. Semin hielp ons relativeren en deze periode in perspectief te plaatsen, ook door haar eigen verhaal. Semin kon ook in het weekend en de avonden afspreken, wat erg handig was.
R&D
Zuid-Holland
Semin heeft ons samen begeleid aan het begin van onze vruchtbaarheidsbehandelingen. Door de begeleidende gesprekken hebben we meer inzicht gekregen in wat onze kinderwens voor ons betekent en hoe we hier samen mee om kunnen gaan. Prettig dat de gesprekken 's avonds kunnen plaatsvinden. Semin is daarin erg flexibel.