Choose Language
us nl

Diensten

Hoe ik jouw reis kan ondersteunen

MIJn AANBOD

Fertiliteit

Ondersteuning vóór, tijdens of na je reis naar zwangerschap

Continue ondersteuning tijdens zwangerschap & geboorte

Praktische, fysieke, psychologische ondersteuning tijdens zwangerschap & geboorte

Bevallingsangst-en trauma

Je angst en trauma verwerken en je voorbereiden op je komende bevalling

Wennen aan ouderschap

Post-partum ondersteuning en wennen aan je nieuwe leven met een baby

Sjamanistische healing

Reizen voor de helende kracht van de natuur en spirits

Lifestyle Fotografie

Zwangerschap, geboorte en newborn fotografie


ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

 

Dagmara
Ijzendijke, Fertiliteitscoaching
Wat ik het leukste vind aan Semin, is dat ze zeer responsief en reflectief is en dat ze onze online ontmoetingen in een e-mail samenvat – precies wat je nodig hebt van een adviseur, daarom waardeer ik haar diensten en raad ik ze ten zeerste aan.
Eser
Rotterdam, Doula
Semins massages waren erg ontspannend toen mijn weeën intens waren. Ze was ook onzichtbaar tijdens intense momenten wanneer ik niet aangeraakt wilde worden. Zij gaf belangrijk advies en informatie op de juiste momenten omdat zij het hele geboorteproces beheerste.
Jason & Rebecca
Bergschenhoek, Fotografie
We hebben foto's die we ons nu nooit zonder zouden kunnen voorstellen, sommige zeer intiem, bijna allemaal puur en natuurlijk. Semin is altijd gevoelig voor onze gevoelens en weet ook wanneer ze afstand moet houden. We zullen haar zeker weer gebruiken voor al haar diensten wanneer ons volgende kind zich aandient.
E & K
Rotterdam, Fertiliteitscoaching
De twee gesprekken met Semin hebben ons erg geholpen! In gesprekken met een ervaringsdeskundige voelde het heel fijn, vertrouwd en makkelijk om over onze al een tijd bestaande kinderwens te praten. Er is ruimte voor elke emotie en je kunt de gesprekken zelf invullen. Ondanks dat wij er samen veel over praatten, gaven de gesprekken met Semin andere inzichten in hoe we beiden met de moeilijkheden tijdens het traject omgaan. Semin hielp ons relativeren en deze periode in perspectief te plaatsen, ook door haar eigen verhaal. Semin kon ook in het weekend en de avonden afspreken, wat erg handig was.
Sharmin
Voorburg, Doula
Lieve Semin, je hebt veel voor me gedaan. Ik ben alleen in Nederland, maar door jouw steun heb ik dat niet gevoeld. Ik bid voor jou en jouw "Birth Wish". Sommige mensen denken dat je zonder een doula kan bevallen. Natuurlijk kunnen baby’s geboren worden zonder een doula's hulp. Maar een doula maakt jouw dag makkelijk en mooi. Een doula geeft je moed en ondersteuning. Semin, herinner je je dat ik lippenstift op had op die dag toen ik naar het ziekenhuis ging? Ha ha ha .... Ik denk dat ik de enige ben die lippenstift op had met zo'n kritieke toestand ;p Eigenlijk voelde ik me moedig door jou. Ik dacht wat dan ook gebeurt, Semin zal me helpen en je deed dat.
Antoinette
Dordrecht, Fotografie
Semin, jij was bij de geboorte van Wolfgang, onze geweldige zoon! Geen spijt dat we voor jouw werk hebben gekozen. Die foto's ..... Wat adembenemend mooi om te zien! De tranen liepen over mijn wangen toen ik de foto’s voor het eerst zag. En dat is nog steeds! Zo intens en bijzonder. Zo mooi en puur vastgelegd. Ik hoop echt dat je nog enorm veel ouders blij mag maken met zo'n schitterende reportage want echt, ze krijgen er zo geen spijt van!! Je bent super in wat je doet. We zijn je dankbaar voor het vastleggen van een onbetaalbaar moment in ons leven.